Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Moly.hu "kedvencelem" plugin

Kompatibilitás: Joomla 1.5, Joomla 2.5, Joomla 3, Joomla 3.1

A plugin lehetővé teszi, hogy a weboldalunkról, blogunkról a moly.hu rendszerébe importált blogbejegyzéseket a moly.hu rendszerén belül "kedvencelni" tudják látogatóink.

 

A moly.hu Magyarország legnagyobb és legdinamikusabb könyvolvasó közössége, a weboldal rengeteg szolgáltatással, funkcióval és hatalmas adatbázissal rendelkezik.

Az egyik kiváló szolgáltatás, hogy a blogunkat befűzhetjük a moly.hu rendszerébe, azaz amit a saját oldalunkon közzéteszünk az a közösségi oldalon is megjelenhet. Mivel ezek ugyanolyan moly.hu bejegyzések, mint a többi, ezeket lehet kedvencelni és hozzászólni is. Ez a kis plugin arra szolgál, hogy a blogunkon megjelenjen, hogy az adott cikk moly.hu-ba fűzött változatát hányan kedvencelték és hányan szóltak hozzá, valamint ezt a saját oldalunkról is megtehessék.

Értelemszerűen ezek csak akkor működnek, ha olyan cikknél jelennek meg, ami átkerült már a moly.hu rendszerébe, így érdemes ennek megfelelően megtenni a beállításokat, ha nem minden akarunk megjeleníteni.

A plugin beállításai között a következő lehetőségeink vannak

  • Hol jelenjen meg a sáv? A cikk tetején, alján, esetleg mindkét helyen?
  • Minden kategória cikkeinél látszódjon, vagy csak néhány kiválasztottnál?
  • Minden menüpontban látszódjon, vagy csak néhány kiválasztottnál?

Ha csak egy konkrét cikkre akarjuk letiltani a megjelenést, ott helyezzük el a {no-molykedvencelem} kódot és akkor az adott cikkben semmiképpen nem jelenik meg.

 

Moly.hu "kedvencelem" plugin Moly.hu "kedvencelem" plugin

 

Joomla specialista

Joomla oldalak fejlesztése, javítása, kiegészítők fejlesztése, kompatibilitási problémák megoldása, komponensek, modulok egyéni igények alapján való testreszabása. Naprakész az aktuális fejlesztési hírekben.

Webhely: www.joomla.blog.hu

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter