Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Frissítés

A Joomla! CMS rendszer egy folyamatosan változó, élő, dinamikus megoldás, ahol gyakran jelennek meg új kiadások, új funkciókkal, az esetleges hibák javításaival.

Az ilyen frissítések alkalmazása mindenképpen fontos, nem csak az új funkciók, hanem a biztonsági fejlesztések miatt is.

A frissítés egy szérián belül (például 2.5.7-ről 2.5.8-ra) általában nem jelent problémát, de a nagyobb verziók közötti ugrás, már nem csak egy egyszerű frissítés, hanem inkább migráció egy új rendszerbe.

Sok weboldal még a Joomla! 1.0-s szériáját használja, amely biztonsági és technológiai szempontból is rendkívül elavult már, ezeknek a frissítése különösen kritikus.

Az újabb rendszerek általában minden extra programozás nélkül jobban teljesítenek a keresőkben is, illetve a további keresőoptimalizálási feladatokhoz is sokkal jobb kiindulópontot jelentenek.

Partnereinknek a következőeket tudjuk nyújtani ebben a témakörben

  • Migráció a legújabb támogatott rendszerbe (cikkek, modulok, felhasználók, stb)
  • Sablon átvétele, amennyiben szükséges. Lehetőség van új arculat elkészítésére is
  • Bővítmények frissítése az új verzióval kompatibilis kiadásra. Ha ez valamilyen oknál fogva nem lehetséges, akkor megfelelő megoldás keresése a cserére
  • Javított biztonsági megoldások alkalmazása
  • Keresőoptimalizálási alaplépések megtétele
Joomla specialista

Joomla oldalak fejlesztése, javítása, kiegészítők fejlesztése, kompatibilitási problémák megoldása, komponensek, modulok egyéni igények alapján való testreszabása. Naprakész az aktuális fejlesztési hírekben.

Webhely: www.joomla.blog.hu

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter