Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A www.okodrogeria.hu webáruház bio/öko tisztítószerek, bio natúr kozmetikumok, bio tusfürdők, öko kéztörlők, wc papírok, higiénia termékek, bevásárlókocsik kereskedelmével foglalkozik. A VirtueMart alapú webáruházban szerették volna lehetővé tenni a bankkártyás fizetést, ehhez partnerül a CIB Bankot választották. A fizetési mód implementálását a JoomlaSpecialista.hu csapata végezte el. A fejlesztés és a tesztelés az oldal működésének leállása nélkül történt, úgy, hogy a CIB Bank megfelelően tudta tesztelni a rendszer anélkül, hogy a felhasználók számára az még publikus lett volna.

Ügyfelünk Joomla 1.0.15-ös Joomlával működő weboldala a szerverek frissítése után nem teljesen jól működött. Az alapvető kompatibilitási problémák elhárítása után megoldottuk az oldal migrációját, egyből a legújabb, Joomla 3.2-es rendszerbe. A folyamat során megmaradtak a cikkek, a weblinkek, a felhasználók és a jogosultságok is. A DOCMan komponens tartalmát Phoca Download komponensbe migráltuk, míg a Community Builder komponens szerepét a Joomla kapcsolatkezelője vette át. A sablont konverzióval modernizálva vettük át. A frissítés során az addigi vegyes karakterkódolású rendszert egységesen UTF-8 alapokra helyeztük.

Az oldal a továbbiakban teljesítménybeli és biztonsági okok miatt a saját szerverünkről kerül kiszolgálásra, a domain nevet is átregisztráltuk.

2013 folyamán adtuk át a Rábai Cukrászat új weboldalát. A sződligeti cég kínálatában esküvői torták, alkalmi torták, gyerek torták mellett szeletsütemények és aprósütemények is megtalálhatók.

A weboldalhoz domainz és tárhelyszolgáltatást is nyújtunk.

A weboldal címe: www.rabaicukraszat.hu

Ügyfelünk webáruházában több hiba merült fel. Egyrészt a megfelelő shop-beállítások ellenére sem működött a vendégként történő vásárlás, másrészt a sikeres regisztráció esetében sem lehetett bejelentkezni a weboldalra.

A két problémának két teljesen eltérő oka volt, ám mindkettőn sikerült úrrá lenni, így a vásárlók már akadálytalanul adhatják le megrendeléseiket.

Ügyfelünk Joomla 1.0 alapú, ingatlanokkal foglalkozó weboldalt üzemeltet. A kiszolgáló szerver frissítése után több adatbázis-hibaüzenet jelent meg az oldalon, nem működött több funkció.

Az érintett lekérdezések javításával a hibát sikerült elhárítani, a weboldal ismét az eredeti funkcionalitásával működik a frissített szerveren.

Partnerünk weboldalára vírusok jutottak be. A szolgáltató ezeket eltávolította, de a megfelelő védelem hiányában ezek ismét visszatértek. Cégünk elvégezte a szakszerű eltávolítást és megfelelő biztonsági intézkedéseket is tett. Emellett a megrendelő kérésére több domainjének átirányítását is elvégeztük, valamint frissítettük a hírlevélküldő szoftverét is.

Büszkék vagyunk ügyfelünk elismerő szavaira

"Ritkán találkoztam ilyen csapattal, mint az önöké. Gyorsak voltak, korrektek és precíz munkát végeztek. Igazán hálás vagyok érte. Mindenkinek ajánlani fogom önöket."

Megrendelőnk számára a VirtueMart saját PayPal fizetési pluginja mellé egy módosított verziót készítettünk, amelynek segítségével a vásárlás befejezésével a látogató a PayPal oldalon nem a belépés részhez, hanem egyből a kártyaadatok megadásához juthat. A rendszer az eredeti bővítménnyel párhuzamosan használható, így lehet PayPal fizetés és kártyás fizetés módot használni úgy, hogy egy rendszeren keresztül történik a fizetés, csak más felületet kap a látogató.

A több, mint tíz éve üzemelő, napi áhítatokat szolgáltató oldalnak új külsőre és modern alapokra volt szüksége.

A ZöldErdő Magyarország egyik vezető cége otthoni kertészkedés, growshop-hempshop kategóriában. Ők kerestek meg frissítési igényeikkel.

Partnerünk, a www.zolderdo.hu weboldal számára készítettünk egy olyan megoldást, amellyel az általuk szponzorált GaBko Chili Napló blog cikkei a saját oldalukba ágyazva is megjelenhetnek.

Partnerünk számára egy olyan rendszert készítettünk el, ahol a megrendelő az ügyfelei számára tud a rendszerében eseményeket, karbantartási időpontokat, figyelmeztetéseket rögzíteni.

Természetesen cégünk tapasztalata nem csak Joomla-területre terjed ki, partnerünk részére a már nem éppen ma megépített statikus weboldalának időszaki frissítését is rendszeresen elvégezzük.

A nőtincsi Seholsziget Élménypark büszkén hirdeti magáról: Egy szigetnyi élménnyel várjuk a gyermekes családokat egész évben, Budapesttől csak 45 percre!

A HKTCC - Hungarian Korean Technical Cooperation Center Foundation részére végeztünk Joomla migrációt 1.5-ös rendszerből újabba, fejlesztett biztonsággal, frontend szerkesztéssel, keresőbarát URL címekkel és tárhely-domain szolgáltatással.

A www.csendespercek.hu weboldal számára készítettünk el egy olyan megoldást, amivel a naponta megjelenő áhitatok automatikus posztolásra kerülnek a Tumblr mikroblog rendszerbe.

Partnerünk részre egy olyan speciális szoftvert készítettünk el, amelynek segítségével a VirtueMart webshopjában lévő termékekhez felvitt esetenként több ezer variációt kereshetővé teszi.

Ügyfelünk számára saját, legális adatbázisa alapján végzünk rendszeres, nagy mennyiségű hírlevélküldést egyedi visszapattanás-kezeléssel, dinamikus tartalom összeállítással, terheléselosztással.

Partnerünk egyedi fejlesztésű weboldalán és hírlevelében is igény mutatkozott arra, hogy egy terméknek ne csak egy képe legyen, hanem a feltöltött képekből készítsen egy váltakozó animációt és azt jelenítse meg.

Ügyfelünk szeretett volna megjelenni árösszehasonlító weboldalak adatbázisában, minket bízott meg azzal, hogy készítsük el az adatszolgáltatáshoz szükséges XML, CSV fájlokat.

Ügyfelünk részére 1.5.20-as Joomla és régebbi VirteMart alapú weboldal migrációját végeztük el a jelenleg elérhető legújabb változatokra.

Partnerünk részére olyan megoldást készítettünk el, amelyben egy rendezvényre lehet online jelentkezni, ám az egyes időpontokban csak korlátozott látogatót tudnak fogadni.

Partnerünk részére egy olyan webes alapú megoldást készítettünk el, amelyben a látogatók büfé és konyhai rendeléseit tudja egy többszintű jogosultsági rendszerrel ellátott felületen kezelni.

Ügyfelünk olyan problémával keresett meg minket, hogy weboldala helyett egy hibaüzenet jelenik meg a böngészőben.

Partnerünk egy weboldalát szerette volna új tárhelyszolgáltatóhoz vinni, de erre nem volt lehetősége, mert a weboldal ASPX használatával készült, a szolgáltató pedig csak PHP nyelvet támogatott.

A www.olajdealer.hu webáruház számára készítettünk egy olyan megoldást, amelynek segítségével a Joomla és VirtueMart alapú shop termékei megjelennek a www.arfurkesz.hu árösszehasonlító weboldalon.

Örömmel vállaltuk el a Keresztyén Bringás Túrakör (KEBITU) honlapjának elkészítését.

A www.foldrenges.hu weboldal üzemeltetői kerestek meg minket egy konkrét problémával, amely a weboldalukon található, aktuális földrengéseket megjelenítő térképpel volt kapcsolatos.

Egy külföldi székhelyű webáruház, a Gigaplaza.sk oldalának mind arculati mind működési modernizálása volt a feladat.

A Bushcraft.Co.Hu weboldal tulajdonosa kért fel minket arra, hogy néhány dolgot oldjunk meg az oldalán.

Partnerünk, a www.poszter-plakat.hu weboldal részére VirtueMart shop komponenshez illesztettük a CIB Bank eCommerce szolgáltatását.

Egy ügyfelünk weboldala vírusfertőzés jeleit mutatta, nekünk jutott a feladat, hogy minél hamarabb eltávolítsuk a kártékony fájlokat és megelőzzük az esetleges későbbi feladatot.

Partnerünk saját gépén, WampServer segítségével fejlesztette oldalát, aminek éles webszerverre emeléséhez kért segítséget.

Viszonteladó partnerünk számára egy magyar és angol nyelven működő, VirtueMart-alapú webáruházon végeztünk el javítási munkákat.

Ügyfelünk részére korábban készített egyedi komponenséhez készült olyan módosítás, amelynek segítségével a Joomla 2.5-nál használt ACL jogosultságkezeléssel felhasználói csoportokhoz egyedi hozzáférési jogosultságokat rendelhetünk.

Partnerünk új weboldalán olyan autentikációs megoldást szeretett volna, amelyben a normál Joomla-regisztrációt megelőzően a látogató egy előzetes autentikáción esik át.

Egy partnerünk weboldalán időjárás komponens jelenik meg, amely mutatja az aktuális hőmérsékleti adatokat, valamint az égképet.

Ügyfelünk egy egyedi szállítmányozási komponensben rögzíti az adatait. Itt került elő igényként, hogy az egyes adatlapokat nyomtatható PDF formában elő lehessen állítani.

Partnerünk weboldalán egy rendezvényre lehetett jelentkezni, amely több kurzusban több helyszínen zajlott.

Partnerünk a weboldalán PhocaDownload letöltéskezelőt, valamint RSForm Pro űrlapkezelőt használ.

Kedves ügyfelünk egy olyan kéréssel keresett fel, miszerint a weboldalán két modul nem tud együtt működni.

Megrendelőnk azzal a problémával keresett meg minket, hogy jelenlegi szolgáltatójánál mind a négy weboldalát vírus fertőzte meg, amely főleg a forgalmát biztosító webáruháznál nagyon nem volt szerencsés.

Ügyfelünk olyan kéréssel keresett fel minket, hogy egy tetszetős popup modult használt Joomla 1.5-ös rendszerben, ám ez nem működik Joomla 2.5 alatt.

Partnerünk igénye az volt, hogy ha az oldal látogatói cikket néznek az oldalon, akkor a cikk melletti modulban olyan információ, kép, link jelenjen meg, amelyet a cikk szerkesztéskor vittek fel.

Több ügyfelünk részére készítettünk webáruházhoz olyan manuálisan generálható, vagy automata készítésű kimenetet, amely különféle árösszehasonlító oldalakhoz biztosítanak adatokat.

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter