Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Seholsziget Élménypark

A nőtincsi Seholsziget Élménypark büszkén hirdeti magáról: Egy szigetnyi élménnyel várjuk a gyermekes családokat egész évben, Budapesttől csak 45 percre!

 

Az ide látogatók valóban rengeteg dolgot láthatnak itt az állatsimogatótól a lovagláson és különféle programokon át a kiváló ételekig. Az alkalmi látogatók mellett szálláslehetőséggel és napközis táborokkal is várnak kicsiket és nagyokat.

Örömmel készítettük el az Élménypark új weboldalát, amely saját tervezésű arculatukon alapszik és szervesen illeszkedik a park által meghatározott irányvonalba. A szöveges információkon túl a képek, videók, webkamerák is azt a célt szolgálják, hogy a látogató már az interneten megismerhesse őket.

A park részre a weboldalépítesen kívül egyéb informatikai szolgáltatásokat, rendszergazdai teendők elvégzését, távfelügyeletet, hálózatépítést, webkamera-üzemeltetést, hardverbeszerzést is biztosítunk.

Joomla specialista

Joomla oldalak fejlesztése, javítása, kiegészítők fejlesztése, kompatibilitási problémák megoldása, komponensek, modulok egyéni igények alapján való testreszabása. Naprakész az aktuális fejlesztési hírekben.

Webhely: www.joomla.blog.hu

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter