Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővítse ki a VirtueMart funkcionalitását marketing és értékesítés automatizálással! A plugint telepítve a megrendelései automatikusan elmentésre kerülnek a kiválasztott MailMaster listában.

A helyes műküdéshez a következő adatok megadása szükséges:

  • API felhasználónév, belépés után a Settings / Integration / API keys menüpontban érhető el
  • API jelszó, belépés után a Settings / Integration / API keys menüpontban érhető el
  • Megrendeléslista azonosítója, amelybe az átadott megrendelések bekerülnek. Belépés után a Lists / Megfelelő lista / Forms / Megfelelő form kiválasztásával a lap alján érhető el (List ID)
  • Megrendeléslistához tartozó űrlap azonosítója. Belépés után a Lists / Megfelelő lista / Forms / Megfelelő form kiválasztásával a lap alján érhető el (Form ID)

A megfelelő adatok megadása és a plugin engedélyezése után a leadott rendelések megjelennek a megfelelő MailMaster listában.

Kompatibilitás: Joomla 1.5, Joomla 2.5, Joomla 3, Joomla 3.1

A plugin lehetővé teszi, hogy a weboldalunkról, blogunkról a moly.hu rendszerébe importált blogbejegyzéseket a moly.hu rendszerén belül "kedvencelni" tudják látogatóink.

Megrendelőnk számára a VirtueMart saját PayPal fizetési pluginja mellé egy módosított verziót készítettünk, amelynek segítségével a vásárlás befejezésével a látogató a PayPal oldalon nem a belépés részhez, hanem egyből a kártyaadatok megadásához juthat. A rendszer az eredeti bővítménnyel párhuzamosan használható, így lehet PayPal fizetés és kártyás fizetés módot használni úgy, hogy egy rendszeren keresztül történik a fizetés, csak más felületet kap a látogató.

A több, mint tíz éve üzemelő, napi áhítatokat szolgáltató oldalnak új külsőre és modern alapokra volt szüksége.

Partnerünk, a www.zolderdo.hu weboldal számára készítettünk egy olyan megoldást, amellyel az általuk szponzorált GaBko Chili Napló blog cikkei a saját oldalukba ágyazva is megjelenhetnek.

A www.csendespercek.hu weboldal számára készítettünk el egy olyan megoldást, amivel a naponta megjelenő áhitatok automatikus posztolásra kerülnek a Tumblr mikroblog rendszerbe.

Partnerünk részre egy olyan speciális szoftvert készítettünk el, amelynek segítségével a VirtueMart webshopjában lévő termékekhez felvitt esetenként több ezer variációt kereshetővé teszi.

Ügyfelünk szeretett volna megjelenni árösszehasonlító weboldalak adatbázisában, minket bízott meg azzal, hogy készítsük el az adatszolgáltatáshoz szükséges XML, CSV fájlokat.

Partnerünk részére olyan megoldást készítettünk el, amelyben egy rendezvényre lehet online jelentkezni, ám az egyes időpontokban csak korlátozott látogatót tudnak fogadni.

A www.olajdealer.hu webáruház számára készítettünk egy olyan megoldást, amelynek segítségével a Joomla és VirtueMart alapú shop termékei megjelennek a www.arfurkesz.hu árösszehasonlító weboldalon.

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter