Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nincs weboldala, de szeretne? Van, de nem elégedett vele?

A komponensek egy Joomla!-alapú weboldal legnagyobb részei, tulajdonképpen azok a dolgok, "amire egy menüpont tud mutatni".

A modulok a Joomla! terminológiájában egyfajta "dobozok", kisebb bővítmények, amelyek vagy önmagukban hordoznak funkciót (pl időjárás, menü, stb), vagy valamely komponenshez kapcsolódnak (webáruház kosár, véletlen kép a galériából, stb).

A plugin - vagy más  néven beépülőmodul - egy olyan rendszerscript, amely a globális rendszer valamely részét módosítja, működését megváltoztatja. Alapvetően csoportokba soroljuk őket.

A keresőoptimalizálás az egyik legnépszerűbb webes hívószó mostanában. Nagy kampányok, komoly munkák folynak egy-egy ilyen munka kapcsán.

A Joomla! CMS rendszer egy folyamatosan változó, élő, dinamikus megoldás, ahol gyakran jelennek meg új kiadások, új funkciókkal, az esetleges hibák javításaival.

A JavaScript egy kliens-oldali programozási nyelv amely lehetőséget biztosít arra, hogy a szerver által elkészített, böngészőben megjelenő forráskódot kliens oldalról változtassuk.

Sok ügyfelünknél van igény arra, hogy egy meglévő másik rendszerből adatokat importáljunk a weboldalra, esetleg a weboldalból statisztikákat, információkat, listákat nyerjünk ki egy másik szoftver vagy rendszer felé.

Sok esetben rendelkezésre áll a megfelelő bővítmény, de valamilyen hibával mégis rendelkezik, mert nem úgy működik, ahogyan kellene, vagy ahogyan elvárnánk.

Egy weboldal esetében az arculat, megjelenés kiemelten fontos jelentőséggel bír, hiszen a látogató ezzel szembesül elsőként.

Segítség, feltörték az oldalam, megfertőzött egy vírus, a látogatókat egy hatalmas piros üzenet fogadja, miszerint a webhelyem fertőzött.

Egy weboldal esetében kiemelten fontos dolog a biztonság, hogy az oldalt ne fertőzzék meg vírusok, ne tudjanak adatokat lopni róla, esetleg a látogatók számítógépét megfertőzni.

Kisebb-nagyobb bővítmények esetén is szükség lehet fordításra, nyelvi csomagok elkészítésére, régi csomagok konvertálására angolról magyar nyelvre.

Sok esetben szükség van olyan kimenetre az oldalon, amely nem áll rendelkezésre. Ilyen esetben egyedi programozással nagyon sok dolog megvalósítható.

Az általunk nyújtott karbantartási szolgáltatás a következő elemeket foglalja magában:

 •  Joomla alaprendszer és bővítmények frissítése, ellenőrzése
 •  Hibaelhárítás saját észrevétel vagy bejelentés alapján
 •  Amennyiben rendelkezésre áll, PHP hibalogfájl figyelése, annak alapján hibák felderítése és elhárítása
 •  Biztonsági frissítések, vírusfertőzés gyanújának figyelése
 •  Adatmentés, amennyiben külön szükséges
 •  Igény szerint grafikai munkák, adatfeltöltés, telepítés, beállítások
 •  Reakció alapesetben egy munkanapon belül, sürgős, az oldal alapvető működését befolyásoló hiba esetén sürgősségi ügyintézés felár nélkül

Ajánlatunk több munkaóra mennyiséggel elérhető:

 • Csak az alaprendszer és a kiegészítők biztonsági frissítései, adatmentés, vírusmegelőzés havi 7.000 Ft
 • Havi 1 óra időtartam havi 10.000 Ft
 • Havi 2 óra időtartam havi 14.000 Ft
 • Havi 3 óra időtartam havi 17.000 Ft
 • Magasabb időkeretre kérje ajánlatunkat

Időtartamon túli nagyobb volumenű munkák díjazása előzetes egyeztetés alapján, Vállalkozói keretszerződéssel rendelkező ügyfeleinknek nettó 6500, karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek nettó 5000 Ft-os óradíjjal történik.

A fel nem használt munkaórák a következő hónapra át nem görgethetők.

Áraink az áfát nem tartalmazzák.

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter