Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A koponyeg.hu Magyarország egyik legnépszerűbb időjárási portálja, sok funkcióval, térképekkel, előrejelzésekkel. A portál lehetőséget ad arra, hogy úgynevezett "addonok" segítségével időjárási adatokat, illetve hótérképet építsünk az oldalunkba.

Ez a Joomla modul lehetőséget ad arra, hogy a koponyeg.hu portál addonjait Joomla oldalunkba egyszerűen, programozói tudás nélkül helyezzük el.

A modult töltsük le, telepítsük fel, rakjuk megfelelő pozícióba és rendeljük hozzá a megfelelő menüpontokhoz. Kiválasztható a megjelenített addon típusa, mérete, a színsablon és a megfelelő régió

A modul továbbfejlesztés esetén frissíthető a Joomla automatikus frissítési rendszerén keresztül.

Az idokep.hu Magyarország egyik legnépszerűbb időjárási előrejelző és közösségi portálja rengeteg funkcióval, térképekkel, észlelésekkel, képekkel, rövid- és hosszútávú előrejelzésekkel. A weboldal lehetőséget biztosít arra, hogy az általuk generált bizonyos tartalmakat saját weboldalunkba beillesszük, ezek az úgynevezett "elvihető tartalmak".

Ez a Joomla modul lehetőséget ad arra, hogy az idokep.hu portál elvihető tartalmait Joomla oldalunkba egyszerűen, programozói tudás nélkül helyezzük el.

A modult töltsük le, telepítsük fel, rakjuk megfelelő pozícióba és rendeljük hozzá a megfelelő menüpontokhoz. Kiválasztható a megjelenített térkép típusa és az időkép doboz esetén megadható a település is.

A modul továbbfejlesztés esetén frissíthető a Joomla automatikus frissítési rendszerén keresztül.

Kompatibilitás: Joomla 1.5, Joomla 2.5, Joomla 3, Joomla 3.1

A widget lehetővé teszi, hogy megjelenítsük a moly.hu rendszerében tárolt aktuális olvasmányainkat.

Ügyfelünk olyan kéréssel keresett fel minket, hogy egy tetszetős popup modult használt Joomla 1.5-ös rendszerben, ám ez nem működik Joomla 2.5 alatt.

Partnerünk igénye az volt, hogy ha az oldal látogatói cikket néznek az oldalon, akkor a cikk melletti modulban olyan információ, kép, link jelenjen meg, amelyet a cikk szerkesztéskor vittek fel.

A modulok a Joomla! terminológiájában egyfajta "dobozok", kisebb bővítmények, amelyek vagy önmagukban hordoznak funkciót (pl időjárás, menü, stb), vagy valamely komponenshez kapcsolódnak (webáruház kosár, véletlen kép a galériából, stb).

Feliratkozás

icon-facebookicon-google icon-rss icon-twitter